Image

Puzzle képkerettel

Az egyedi méretre készített puzzle képkeret fontos kiegészítő tartozék lehet egy komolyabb puzzle összeállítása után. Gondoljunk bele, 1000, 2000 vagy ennél is több darabból álló puzzle képet, akár több hónap munkájával lehet elkészíteni. Az összeállítás után pedig már nincs kedvünk szétszedni, hogy majd újra ki lehessen rakni. Legtöbbször képként, összeállított formában szeretnénk munkánkban gyönyörködni. Ebben az esetben szükség lesz egy színben és méretben hozzáillő puzzle képkeretre.

Sokféle méretű puzzle kapható. A kirakósokat gyártók gyakran nem sztenderd (pl. A/3, vagy A/1) méretben készítik el a képeket. Találkoztunk már 32,5 x 94,5 cm-es panoráma formájú, vagy 96 x 68 cm-es nagyméretű puzzle-el is. A kisebb méretek közül pedig a leggyakrabban a 33 x 47 cm, 48 x 68 cm-es méretek fordulnak el.
Ezeknek a keretezéshez erősen ajánlott méretre készíttetni a képkeretet. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a lakásba harmónikusan beleillő esztétikus lakásberendezési tárgyat kapunk. Így a kirakó összeállításának öröme mellett a puzzle kompozíció lakásunk egyik központi díszévé is válik.
Azokhoz a kirakókhoz, melyek hosszabbik éle 70 – 80 cm-nél nagyobb, mindenképp szélesebb 3- 4 cm-es képkeretben érdemes gondolkodnunk. A keretnek statikailag tartania kell önmagát, és a keretezett puzzle-t. Nem elhanyagolható szempont, hogy a nagyobb méretekhez sokkal jobban illik a szélesebb, karakteres képkeret.
A legszebb kompozíciók általában a modern, egyszerű vonalvezetésű képkeretek és puzzle összeállításokból származtak. Az így kapott képek szinte minden lakásba beilleszthetők.
Példaként mutatjuk az egyik legkedveltebb képkeret fajtát, amelyből akár 100 x 160 cm-es puzzle kompozíció is bekeretezhető.

Természetesen a kisebb puzzle keskenyebb keretet igényel.  Ezeket a a katalógusban a B tipusoknál találod.

puzzle keret
Így lesz a kirakódból fali dekoráció:
 • Állítsd össze a puzzle képet

  Rakd ki a kirakódat egy vastagabb kartonon, vagy fa lapon. Ha falra szeretnéd tenni, célszerű puzzle ragasztóval összragasztanod.

 • Válassz hozzá képkeretet

  Színben és stilusban válassz hozzá a katalógusból egy keretet.

 • Rendeld meg

  Írd meg a kívánt méretet és tipust a diosdi@kepmuves.hu e-mail címünkre. Posta fordultával elküldjük árajánlatunkat. Ha elfogadtad körülbelül egy hét múlva már át is veheted rendelésed.

 • Állítsd össze

  Ha összeragasztva elhozod üzletünkbe a puzzle képet, akkor beletesszük a rendelt képkeretbe.

2021 képkeret katalógus
Itt éred el lapozható képkeret katalógusunkat, ahol kedvedre válogathatsz üzletünkben kapható, vagy rendelhető széles keret választékunból.
Képkeret katalógus
Ha szeretnél önállóan egyedi méretre képkeretet konfigurálni, látogasd meg webáruházunkat! Itt megtalálod a legnépszerűbb képkereteinket. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb típust, add meg a kívánt méretet és máris látni fogod az árát. Megrendelésedet azonnal le is adhatod.