Paperblanks naplók a Képműves kínálatában


Paperblanks Képműves fejléc

"Mi a Paperblanks-nél olyan termékeket alkotunk, melyek a kreativitás inspirációi, támogatják az önkifejezést és amelyekkel különleges pillanatokat ünnepelhetünk. A napló sorozataink és az egyéb ötletes eszközeink beindítják a fantáziát azzal, hogy összeköttetés jön létre a művész, a kultúra és a felhasználó között. Az emberi kifejezőerő határtalansága is megjelenik a Paperblanks termékekben."
Paperblanks.com

 • Kemény borítású
 • Mérete: 13 x 18 cm
 • Midi formátum
 • 144 lapos

Tovább a webshopra

Varanasi Silks And Saris

 Siyah Napló

Ez a sorozat az indiai szövőmunkásoknak otthont adó Varanasi kanyargós útjairól származik. Egy nemrégiben megtett indiai út után ezekkel a borítókkal tisztelgünk az indiai selyemművészet és kézi szövés gazdag hagyománya előtt.

 • Kemény borítású
 • Mérete: 13 x 18 cm
 • Midi formátum
 • 240 lapos

Tovább a webshopra

Silver Filigree

Maya Blue Napló

Ez a sorozatunk az ezüsttel díszített könyvkötés nagyszerűségét ünnepli. Ez a fajta díszítés leginkább a 17. és a 18. században Hollandiában, Svájcban, Németországban és a skandináv országokban volt jellemző. Két ilyen könyv mintáját reprodukáltuk ebben a sorozatunkban.

 • Kemény borítású
 • Mérete 9,5 x 14 cm
 • Mini formátum
 • 240 lapos

Tovább a webshopra
Fire Flowers napló

Tűzvirágok sorozaton pompás tűzijátékot jelenítünk meg, melyet Claude J. Dorat “La Declamation Theatrale” című művének borítója ihletett. Ez a 20. századi angol kiadása a “La Declamation” könyvborítónak, jelenleg a British Library antik könyvborító gyűjteményében van.
Paperblanks Aurélia napló

A Paperblanks filozófia

A Paperblanks több mint húsz éve készít kiváló minőségű naptárakat, naplókat, melyek tervezésének középpontjában mindig a minőség, és a művészet állt. Szemelőtt tartva az emberi kultúra gazdag művészettörténetét, a Paperblanks-nél a jelszó mindig az alkotás volt. Fontos számukra a felelősség vállalás a környezetünkért, ezért kizárólag fenntartható erdészeti gazdaságból származó sav mentes papírral dolgoznak. Folyamatosan támogatják azokat a szervezeteket, akik ugyanezt a hitvallást gyakorolják, és szintén elkötelezettek a környezetünk védelme ügyében. A termelési folyamat minden lépcsőjét szemmel tartják, a szigorú minőségi előírásoktól kezdve, az alkotó mesteremberek jó közérzetéig. Az innovatív tervezés, a gondos kézimunka és a lelkiismeretes gyártási gyakorlatok olyan Paperblanks termékek megalkotását eredményezik, melyre mindannyian büszkék lehetünk. Olyan funkcionális művészeti tárgyakat hoznak létre, melyeket élvezet használni és birtokolni. Minden termék egyedi élményt nyújt, függetlenül attól, hogy gondolatokkal, ötletekkel, történetekkel, versekkel vagy emlékekkel töltik meg azokat.

A Paperblanks kiemelkedik a tömegből

Különböző és egyedi, akárcsak az emberek, akik már élvezhetik e termék kínálta élményt. A napló az ember egyik legszemélyesebb tárgya. A Paperblanks különleges keveréke a művészi kifejezésnek és az identitásnak, ezzel hozzásegítve minket a számunkra legkedvesebb butikkönyv kiválasztásához. Gondolatok, emlékek, versek méltó őrzői ezek a könyvek. A Paperblanks elegáns naptárai egyszerűen segítenek eligazodni az év minden szakában, évszakról - évszakra egyaránt. Tanároknak és diákok, rendszerezni vágyó személyek számára igényes és szép módja a teendőik rendszerezésére. A különleges papír kiképzésnek köszönhetően számtalan olyan előnyt élvezhetünk, amire nem is gondoltunk. Ezek a lapokon nem csak gyönyörűbb amit leírunk, de nem is ereszti át a tintát, viszont cserébe könnyű, és nem utolsó sorban tartós. Számtalan kombinációban kaphatóak a Paperblanks termékek, a temérdek művészi borító, a megannyi kinézet és formátum biztosítja azt, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő, és praktikus társát. Amellett, hogy gondolatok, ötletek, történetek, versek írására használjuk, ez a termék "tökéletes házassága" a képzeletnek és a művészetnek, amely egy egyedülálló írásmű elkészítésére inspirál minket. Ennek bizonyítékaként elég csak ellátogatni a honlapunkra, és körbenézni a hatalmas kínálatban.

Paperblanks napló
Paperblanks Japanise Laquer Boxes

5 érv a Paperblanks mellett

1. Bármely élet-szakaszban, bármilyen történetet is jegyzünk bele, kiváló minőségének köszönhetően a Paperblanks termékeket a jövő generációja is újra meg újra olvashatja.

2. Az írás egyfajta terápia, hozzásegíthet a felszabaduláshoz ebben a hiperaktív világban. A páratlan Paperblanks kiegészítőkkel (pl. oldaljelzők, mágneses lezárók) könnyen kiegészíthető a saját stílusunk, miközben legbensőbb gondolatainkat, álmainkat, személyiségünket vagy művészetünket jegyezzük ép fel.

3. A Paperblanks egyedi textúráinak és a dombornyomásnak köszönhetően tapintható élményt is kapunk, mely kiemelkedik a televízió és a más digitális eszközök dimenzió nélküli világából.

4. A napló-írás az egyik legősibb művészeti forma. A Paperblanks termékek minden ízlést kielégítenek, mivel szinte minden művészeti korszakot megidézik, így könnyű megtalálni a személyiségünkhöz legközelebb állót.

5. A Paperblanks termékek idővel hűséges baráttá is válhatnak, főleg ha megtaláltuk a tökéletes méretű, számunkra legpraktikusabb formátumot. Igazi társunk lehet, hiszen a naptár, vagy napló mindig meghallgat és a mi oldalunkon áll.

A naplók méretei, tipusai és tulajdonságai


A táskában nagyon kis helyet elfoglaló mini (95 x 140 mm) méretű naplótól a majdnem  A/4 -es méretű (180 x 230 mm) Ultra formátumig  5 különböző méretből választhatod ki a számodra legideálisabb kialakítást. A választást megkönnyíti az alábbi táblázat, melyben a különböző méretű naplók egymáshoz viszonyított méreteit találod.
Paperblanks napló méretek

Lap tipusok

A forma mellett lehetőséged van vonalas, vagy sima lapokat tartalmazó naplók közül választanod.
Paperblanks lap tipus

A naplókat különböző lezáró megoldásokkal látták el.
Tipustól függően választhatsz pántos, kapcsos, gumiszalagos, vagy mágnes záras megoldások közül.

Nem zárt napló
Nincs lezárás
pántos zárású napló
Pántos zár
csatos zár
Csatos zár
gumiszalagos zár
Gumis zár
mágneszáras napló
Mágnes zár