Képműves Fotószaküzlet

fényképek & fantázia
Ismerd meg a digitális fotókidolgozásban rejlő számtalan izgalmas, kreatív lehetőséget és találd meg a képeidhez illőt! Diósdi üzletünkben professzionális fotókidolgozással, igényes fotókönyvekkel, modern vászon- és akrilképekkel és még sok más személyre szabható, szép tárggyal várunk.

Fényképes termékek

Nálunk a klasszikus fényképkidolgozástól kezdve a modern faliképeken keresztül az egyedi ajándéktárgyakig mindent megtalálsz! Termékeink >>

Szolgáltatások

Üzletünkben digitalizáljuk papíralapú vagy negatívon megőrzött képeidet, de irodai és nyomdai szolgáltatásokat is igénybe vehetsz. Szolgáltatásaink >>

Képkeretek és albumok

Válassz fényképeidhez illő kiegészítőt: képkeretek és fotóalbumok széles választéka áll rendelkezésdre. Egyedi méretű képek keretezését is vállaljuk.

A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki a nálunk leadott digitális fényképekből és igényes, professzionális minőségű munkát adjunk át minden egyes ügyfelünknek.
— BARCSI MIKLÓS, a Képműves alapítója és vezetője
Kepműves: rendelőfelület screen + üzlet
Független fotószaküzletünk 2016 őszén nyitott a diósdi InterSpar üzletsorán, a település egyetlen fotós szolgáltatásokat nyújtó boltjaként. Azóta már számtalan fényképet, fotóposztert, vászonképet és fotókönyvet adhattunk át elégedett vásárlóinknak. A bolt indulásától kezdve készítettünk faliképeket, főként vászonképeket, 2017-ben pedig elkezdtünk egyedi méretű képkeretezéssel is foglalkozni. 2018 őszén elindítottuk webáruházunkat, és azóta is fejlesztjük online jelenlétünket: 2019 őszén megújult a honlapunk és új online szerkesztő- és rendelőrendszert vezettünk be. 2020 elejétől Pick Pack Pontként is működünk.

Büszkék vagyunk rá, hogy kisvállalkozásként rugalmasan tudunk reagálni vásárlóink igényeire, személyre szabott megoldásokat kínálunk és gyorsan dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megismertessük ügyfeleinkkel a digitális fotókidolgozás sokszínű lehetőségeit, és kiváló minőségű, igényes, egyedi termékeket készítsünk.

2049 Diósd, Balatoni u. 2/a (InterSpar üzletsor)
diosdi@kepmuves.hu
+36 70 409 2049

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: 9:00 - 16:00
Vasárnap: Zárva

Online renDelés

Online rendelőfelületünkön minden fotós tárgyunkat megtalálod: fotókidolgozást klasszikus és poszterméretekben, fotókönyveket, vászon- és akrilképeket, naptárakat és ajándéktárgyakat. Fényképeidet kényelmesen, otthonról töltheted fel, és különböző sablonok segítségével szerkesztheted.
Webshop

Webáruházunkban képkeretek széles választékát találod. A standard méretek mellett egyedi méretre is konfigurálhatod a kiválasztott képkeret profilt.