Akrilképek

Modern berendezéshez modern dekoráció illik: az akrilkép tökéletes megoldás bármilyen modern stílusú lakásba, irodába, de akár kiállítóterekbe is. A kiváló színminőségű fényképet vagy grafikát víztiszta, átlátszó, vastag akrillap mögé kasírozzák, amely még inkább kiemeli a kép színeit. A rejtett akasztónak köszönhetően, amely egyeben távtartó is, a kép szinte úszik a fal előtt. Jól mutatna nálad? Próbáld ki!
  • Modern megjelenés

    Szögletes, praktikus, keret nélküli: az akrilkép minimalista és elegáns.

  • Élénk, vibráló színek

    Az akrilüveg kiemeli a nyomat színeit és mélységet kölcsönöz a fényképeknek.

  • Művészi képekhez is

    A dekoráción túl az akrilkép remek választás művészi grafikák és fényképek bemutatásához.

Miért válassz akrilképet?

Image
Csodálatos, vibráló színek
Az akrilkép alapjául szolgáló fénykép magas színminőségben, UV álló festékkel, fotópapírra kerül kidolgozásra. Az akril felület hangsúlyozza a színeket, az eredmény pedig különlegesen élénk, kiváló színmélységű dekorációs elem.
Image
Időtálló akril felület

Az 5 milliméter vastag átlátszó, víztiszta akrilüveg biztos tartást ad fényképeidnek.  Az akrilképek felületét antisztatikus réteg borítja, így a kép kevésbé porosodik.

Image
Keret nélkül
Az akrilkép nem igényel keretet: önmagában is esztétikus, érdekes tárgy, amely meghatározza egy falfelület arculatát. A rejtett akasztónak köszönhetően valamivel kiemelkedik a falfelületből és lebegő hatást kelt.