Akrilképek

Modern berendezéshez modern dekoráció illik: az akrilkép tökéletes megoldás bármilyen modern stílusú lakásba, irodába, de akár kiállítóterekbe is. A kiváló színminőségű fényképet vagy grafikát víztiszta, átlátszó, vastag akrillap mögé kasírozzák, amely még inkább kiemeli a kép színeit. A rejtett akasztónak köszönhetően, amely egyeben távtartó is, a kép szinte úszik a fal előtt. Jól mutatna nálad? Próbáld ki!
  • Modern megjelenés

    Szögletes, praktikus, keret nélküli: az akrilkép minimalista és elegáns.

  • Élénk, vibráló színek

    Az akrilüveg kiemeli a nyomat színeit és mélységet kölcsönöz a fényképeknek.

  • Művészi képekhez is

    A dekoráción túl az akrilkép remek választás művészi grafikák és fényképek bemutatásához.

Miért válassz akrilképet?

Akrilkép: vibráló színek
Csodálatos, vibráló színek
Az akrilkép alapjául szolgáló fénykép magas színminőségben, UV álló festékkel, fotópapírra kerül kidolgozásra. Az akril felület hangsúlyozza a színeket, az eredmény pedig különlegesen élénk, kiváló színmélységű dekorációs elem.
Akrilkép: keret nélküli
Időtálló akril felület

Az 5 milliméter vastag átlátszó, víztiszta akrilüveg biztos tartást ad fényképeidnek.  Az akrilképek felületét antisztatikus réteg borítja, így a kép kevésbé porosodik.

Akrilkép: hátoldal
Keret nélkül
Az akrilkép nem igényel keretet: önmagában is esztétikus, érdekes tárgy, amely meghatározza egy falfelület arculatát. A rejtett akasztónak köszönhetően valamivel kiemelkedik a falfelületből és lebegő hatást kelt.