Egyedi méretre készített képkeretek

Ha van egy kedves posztered, egy régi képed, egy összerakott puzzle vagy gobelin, szinte biztos, hogy nem találsz hozzájuk szabvány képkeretet.  Hasonló akadályba ütközhetsz, ha fel szeretnél újítani egy régi képet, és új képkeretbe szeretnéd tenni.

Mi abban segítünk neked, hogy a számodra kedves, de nem szabványos méretű képeidhez egyedi méretű képkeretet tudj rendelni és így azok  esztétikus megjelenéssel díszítsék lakásodat.  

Digitális katalógusunkban nemcsak a keretek bőséges kínálatával, hanem  paszpartu mintákkal is találkozhatsz. Üzletünkben pedig   szaktanácsadással is tudjuk segíteni választásodat.

kepkeret

Így találd meg a képedhez legjobban illő képkeretet


Képkeret
 • A kép mérete

  Mérd meg milliméter pontosan a keretezni kívánt képet, posztert, puzzlet, gobelint!

 • Keretléc szélessége

  Ha nagyobb a keretezni kívánt kép, mint 60 x 80 cm, a szélesebb keretekből válassz. Típustól függően azokból akár 100 x 160 cm-es képkeret is rendelhető. 

 • Legyen paszpartu?

  A paszpartu szépen kiemeli a képedet, amivel még különlegesebb összhatást érhetsz el. Ha szeretnél paszpartut alkalmazni, akkor annak a szélessége legalább 3 - 5 cm legyen. Ennyivel növeld meg minden irányban a képkeret méretét!

 • A képkeret színe

  A képkeret színe harmonizáljon a keretezendő képpel, de fontos lehet a helység falának és bútorzatának színe is, ahova a kész kép kerülni fog. Az erősen kontrasztos színválasztás elsőre merész lehet, de pont e miatt meglepően jó kompozíciók születhetnek. Érdemes kipróbálni.

Ugyanaz a kép különböző színű képkeretben.

Nézd mennyire más az összhatás!

kék képkeret
fehér képkeret
feketew képkeret
képkeret paszpartuval

Megtetszett a katalógusban valamelyik képkeret? Küldd el a típusát és az igényelt méretet! Tájékoztatunk  az áráról az elérhetőségéről,  és igény szerint a szállítási lehetőségekről.