Keménykötéses fotókönyvek

Ha diszkrét, elegáns borítóba szeretnéd fotókönyvedet kötni, akkor a keménykötéses fotókönyvet ajánljuk. Fekete, bordó, sötétkék, sötétzöld, azúrkék, vagy akár kvarchomok színek közül választhatsz. 

Keménykötéses könyveink 3 féle méretben érhető el. A4-es álló, fekvő, klasszikus 30 x 30 cm-es négyzetes, és újdonságként egészen nagy, fekvő A3-as méretek közül választhatsz.

Minden méretnél találsz olyan borítót, amelyik felíratozható. Ezüst, vagy arany színű szöveggel teheted még egyedibbé fotókönyvedet.

Szerkesztési szolgáltatás
Egy fotókönyv megszerkesztése nagy munka. Ha nincs nincs rá időd, vagy szeretnéd profikra bízni az összeállítást, szívesen elvállaljuk fotókönyved elkészítését.
Tovább
  • Elegáns borító

    Diszkrét és egyben modern egyszínű fotókönyvborító választék.

  • Akár extra A3-as méretben is

    Egészen nagy A3-as fekvő óriás albumok is készíthetők

  • Hely nagyon sok fényképnek

    A 20 oldalas könyvek 60 oldalig is bővíthetők, melyek akár 500 fényképnek is helyet tudnak adni.

Ismerd meg keménykötéses fotókönyveinket!

A4 álló/fekvő

Ez a fotókönyv praktikusan összefoglalhat egy témát, melyhez 50-100 jó kép készült, például egy nyaralást, partit vagy kirándulást.
Áraink

30×30 cm négyzetes

Sajátos arányai miatt a négyzetes fotókönyv minden oldala újszerű keretet ad fényképeidnek. Ideális nagyobb események dokumentálására, esküvőkhöz, ünnepségekhez, de akár művészeti projektekhez is.
Áraink

A3 fekvő

Sajátos arányai miatt a négyzetes fotókönyv minden oldala újszerű keretet ad fényképeidnek. Ideális nagyobb események dokumentálására, esküvőkhöz, ünnepségekhez, de akár művészeti projektekhez is.
Áraink

A keménykötétses fotókönyv szerkezete

A keménykötéses fotókönyv gerincében egy speciálisan kialakított kapocs rögzíti a borítóban a könyvlapokat. Ez az eljárás a lapok behelyezése után erősen és biztonságosan tartja a belíveket.

Üres borítók

Változatos méretekben, fekvő, álló és négyzetes arányban is kínálunk borítókat, így minden témához és alkalomhoz találsz megfelelőt. Online szerkesztőnkön keresztül is elérhető minden borító.

Speciális gerinc

A nyitott borító belsején jól látszik a gerincben kialakított, kapocs alkotta mélyedés, ahová a belívlapok kerülnek. A lapokat a borítóba behelyezve oldalait erőteljes összenyomásával és egyidejűleg összeragasztásával a lapok rögzítésre kerülnek a borítóban.

A kész könyv

A lapok beillesztése után, a nyitott borító összecsukva egy hőkötő berendezésbe kerül, ahol erősen összenyomják. Ezután a borító erősen tartja a lapokat, a könyv pedig kényelmesen lapozható.