Fotókönyvek

A fotókönyv több, mint egy klasszikus fényképalbum: ez a professzionális nyomdatechnikával kivitelezett, igényes könyv méltó formátum emlékeid megőrzésére, egy-egy fontos esemény, életszakasz dokumentálására, de művészi portfóliók, üzleti anyagok prezentálására is kiválóan alkalmas. Tartalma könnyen és szabadon szerkeszthető, így bármilyen igénynek meg tud felelni. Ismerd meg fotókönyveinket és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Szerkesztési szolgáltatás
Praktikus kialakításának köszönhetően ez a fotókönyv gyorsan, akár másnapra elkészül. Több méretben, bőr és szövet borítóval is elérhető, tartalma pedig tetszés szerint bővíthető.
Tovább
[photo-book-gallery id="2397"]
  • Könnyen szépet

    Szerkesztőprogramunkban egyszerűen összeállíthatod fotókönyvedet. Sokféle sablon, stílus vár >>

  • Professzionális nyomdatechnika

    Érdekel, hogy készül a fotókönyv? Olvass tovább >>

  • Képektől a könyvig

    Már számos fotókönyvet összeállítottunk, jó szívvel bízhatod ránk a tied megszerkesztését is. Tovább >>

Ismerd meg fotókönyvtípusainkat!

Image
Gyorskötéses fotókönyv
Praktikus kialakításának köszönhetően ez a fotókönyv gyorsan, akár másnapra elkészül. Több méretben, bőr és szövet borítóval is elérhető, tartalma pedig tetszés szerint bővíthető.
Tudj meg többet
Áraink
Image
Fényképborítós fotókönyv
A fényképborítós fotókönyvek első és hátsó borítója is egyedileg szerkeszthető. Kiváló minőségben, egyedileg, kézi kötéssel készülnek, borítójukra pedig fényes fóliaréteg kerül.
Tudj meg többet
Áraink
Image
Panoráma fotókönyv
Különleges kötési eljárásuknak köszönhetően panoráma könyveink illesztés nélküli, egybefüggő oldalpárokból állnak, így a kétoldalas képek nem törnek meg. Kézi kötésű borítójukra fényes fóliaréteg kerül.
Tudj meg többet
Áraink
Image

Fotófüzetek

Fotókönyveink egyszerűbb változata: oldali ugyanúgy nyomdai eljárással készülnek, így a képek minősége ezekben is kiváló, kemény borító helyett azonban puhafedelűek és irkakötés fogja össze a lapokat.
Tudj meg többet
Áraink

Készítsd el fotókönyved!

Online szerkesztőprogramunkban egyszerűen elkészítheted fotókönyvedet. Számos sablon és automatikus beállítás áll rendelkezésedre, de akár manuálisan is szerkeszthetsz, így a végeredmény olyan lesz, amilyennek elképzelted. Ha nem szeretnél a szerkesztéssel dolgozni, vedd igénybe szerkesztési szolgáltatásunkat.

1. Válassz stílust!

A fényképek elrendezéséhez többféle stílus érhető el: válaszd ki, melyik illik legjobban fotókönyved témájához, és szerkesztőprogramunk akár teljesen automatikusan berendezi az oldalakat.

 
Klasszikus

Időtálló, bevált megoldások, nyugodt, mégis változatos, elegáns szerkezet. Ideális stílus ünnepek, évfordulók, esküvők képeihez vagy emlékek megőrzésére.

Modern

Erőteljes kompozíciók, dinamikus vágások, számtalan variáció. Ez a stílus színes, vidám és könnyed: kiváló választás változatos témákhoz, intenzív érzelmekhez.

Művészi

Széles képarányú szerkezete látványos, mégis kiegyensúlyozott alap divatos, minimalista, vagy akár extravagáns képnek, portfóliónak.

2. Válogass képeket

Könnyedén kiválaszthatod, hogy a rendelkezésre álló képmennyiségből milyen elosztású oldalak készüljenek. Eldöntheted, milyen léptékű legyen fotókönyved: tartalmas és sűrű (sok fotóból), vagy inkább nagyvonalú, letisztult (kevesebb képből).
 

Kis képekből

Nélkülözhetetlen megoldás ha sok kép kerül egy nagy méretű könyvbe. Jellemzően 6-9 szabadon méretezhető és szerkeszthető kép kerül egy oldalra, a ízlésesen elrendezve a választott stílusnak megfelelően.

Közepes képekből

Ideális választás nagy és közepes méretű, átlagos terjedelmű könyvekhez. Jellemzően 3-5 szabadon méretezhető és szerkeszthető kép kerül egy oldalra, a ízlésesen elrendezve a választott stílusnak megfelelően.

Nagy képekből

Hangsúlyos és hatásos: nagy méretű könyvekben lényegre törő, kis méretűek esetében pedig kifejezetten szerencsés méretezés. Jellemzően 1-3 szabadon méretezhető és szerkeszthető kép kerül egy oldalra, a ízlésesen elrendezve a választott stílusnak megfelelően.

3. Szerkessz szabadon

A stílus és a képmennyiség kiválasztása után automatikusan egy jól berendezett könyv áll össze, de manuálisan is korlátlanul áthelyezheted, elforgathatod, egymásra helyezheted képeidet, megváltoztathatod a képkivágásokat, átrendezheted az oldalpárok sorrendjét, és még számos egyéb beállítást használhatsz. Nincs akadály: a könyved elrendezését tökéletesen kézben tarthatod, hogy a végeredmény a legváltozatosabb igényeknek is megfeleljen.
Hátterek
Fotókönyved minden oldalához, vagy oldalpárjához választhatsz háttereket. Online szerkesztőprogramunkban számtalan témában találsz háttérfotókat, mintákat, textúrákat, amelyekkel összefoghatod, kiemelheted könyved tartalmát és csodás hangulatokat teremthetsz.
Díszek, ábrák, illusztrációk
Változatos témákban kínálunk szabadon alkalmazható, méretezhető ábrákat, hogy személyre szabhasd fotókönyvedet. Ünnepek, évfordulók, születésnapok: több száz elem közül választhatsz dekorációt fényképeidhez.
Feliratok, szövegek
Teljes értékű szövegszerkesztőnkkel képaláírásokat, dekoratív feliratokat, vagy akár teljes szöveghasábokat illeszthetsz be bárhová a fotókönyvekben, és kedved szerint színezheted, méretezheted őket.

A legmodernebb technika,
egyedi kötészet

Így készülnek fotóborítós és panoráma fotókönyveink
Ha fényképborítós vagy panoráma fotókönyvet készíttetsz, rendelésed a digitális képalkotási technológia egyik legfejlettebb gyártósorán halad keresztül. A magas szintű automatizálás mellett folyamatos emberi figyelem követ minden gyártási fázist.
Image
Image

Nyomtatás egy nagy kapacitású, professzionális fotónyomtatón

Rendelésed szoftverünkből a világszerte ismert HP cég Indigo digitális nyomdarendszerébe érkezik (?). Itt az általad választott papírra tökéletes színhelyességgel és gondossággal elkészülnek a belív (a könyv borítók közé kötött belsejének) lapjai. Ezzel párhuzamosan a borítóra tervezett képeidet az egyedi követelményeknek megfelelően, tökéletes fotóminőségben szintén kinyomtatják.
Image
Image
Gondos ellenőrzés, tökéletes minőség, kézműves kötészet
A legkiválóbb berendezések mellett sem bízunk mindent a gépekre. A magas szintű minőségellenőrzést tapasztalt szakemberek végzik minden egyes nyomaton. A borítók és belívlapok ellenőrzés és összehordás után a kötészetre kerülnek, ahol minden egyes darabot kézi munkával keménytáblás kötéssel látnak el.
Image
Image
Egyedi vagy kis példányszámú könyvek profiknak
Fényborítós és panoráma fotókönyveink egyenértékűek bármelyik, könyvesboltban kapható kiadvánnyal. Kötésük, fóliaborításuk, papírminőségük a kereskedelembe kerülő legjobb könyvekkel is felveszi a versenyt. Szerkesztőszoftverünk szinte korlátlan lehetőségei lehetővé teszik professzionális kiadványok készítését akár egyedi, vagy kis példányszámú kiadásban, korlátlan utánrendelés lehetőséggel, minimális rendelési korlát nélkül.