Panoráma fotókönyvek

Panoráma fotókönyveink különleges nyomási és kötészeti eljárásuknak köszönhetően illesztés nélküli, egybefüggő oldalpárokból állnak, így lehetőséget kínálnak széles formátumú képek minőségi megjelenítésére. Kínálatunkban álló és fekvő elrendezésű méreteket is találsz, így bármilyen témát kényelmesen feldolgozhatsz az átfutó képek megszakítása nélkül. Jó szívvel ajánljuk portfóliókhoz, promóciós anyagokhoz is is. A nyomdai eljárások miatt az elkészítés 3-4 munkanapot vesz igénybe.
Szerkesztési szolgáltatás
Egy fotókönyv megszerkesztése nagy munka. Ha nincs nincs rá időd, vagy szeretnéd profikra bízni az összeállítást, szívesen átvállaljuk fotókönyved elkészítését.
Tovább
  • Oldalak között átfutó képek, törés nélkül

    A különleges kötési technikának köszönhetően az oldalpárok nem törnek meg középen, a kötésnél.

  • Kiváló minőségű nyomatok

    Könyveink professzionális nyomdai eljárással készülnek.

  • Kézműves kötés

    Minden könyvet egyedi, keménytáblás kötéssel látunk el.

Ismerd meg panoráma fotókönyünket!

Image
20×20 cm négyzetes
Kompakt formátum a legváltozatosabb témákhoz, hiszen a négyzetes arányok sokféleképpen kihasználhatók.
Áraink

Látványos különbség,
látványos könyvek

Egy igényes album gyakran használ – akár háttérként, akár fő témaként – oldalpárokat kitöltő, vagy oldalpáron átnyúló képeket. Ezek kifogástalan megjelenítésére ideális a panoráma fotókönyv.
 
Image
Hagyományos fotókönyv nyitott oldalpárja
Az oldalpárt kitöltő, vagy azon átnyúló képek egy része a könyv közepén megtörik. Ez vastagabb könyveknél akár centimétereket is elvehet az átfutó képekből és csökkentheti a könyv élvezeti értékét. A hagyományos és gyors fotókönyveknél ezért kötés felőli margót alkalmazunk, és főleg arcok, emberábrázolások esetén kerüljük az oldalpáron átnyúló képek használatát, gerinc közelébe helyezésüket. A háttérszínek, -minták, -képek itt is bátran átfuthatnak az oldalpáron, esetükben nem zavaró az enyhe kötési veszteség.
Image
Panoráma fotókönyv nyitott oldalpárja
Ennél a kötészeti eljárásnál a könyv összehajtott oldalpárjait hátoldalukkal egymáshoz ragasztjuk, így a nyitott oldalpárok törés nélküli felületet képeznek. A képek nem szakadnak meg, és a minőségi fotópapíranyagnak köszönhetően a hajtás minimális deformációval jár. A kinyitott könyv lapjai nem hajlanak fel a gerinc mentén, a könyv a nyitott oldalpárnál sima felületet alkotva nyitva marad. Alkalmazását persze nem csak panorámaképekhez ajánljuk, hanem művészi reprodukciókhoz, igényes, egyedi portfóliókhoz, hatásos promóciós anyagokhoz, üzleti dokumentációkhoz is.