Fényképes ajándéktárgyak

Ajándékot keresel? A digitális fotókidolgozás segítségével a leghétköznapibb tárgyak is személyre szóló, kedves, megható vagy éppen szellemes ajándékká válhatnak. Kínálatunkban találsz bögréket és pólókat, párnákat, de egérpadot, puzzle-t és babaelőkét is, így biztosan ki tudod választani a megfelelőt annak, akit meg szeretnél lepni.

Csak néhány alkalom, amire egy egyedileg tervezett, megszemélyesített ajándéktárgy adható:

Születésnapra: Szinte mindenki örülne egy személyes ajándéknak a születésnapján. Egyedi bögrék, pólók vagy puzzle kirakók erre remek lehetőséget kínálnak.

Házassági évfordulók: A párok gyakran ünneplik házassági évfordulóikat, és egyedi ajándéktárgyak, mint például egy közös fotóval ellátott bögre, vagy pár fotóval ellátott párnahuzat, romantikus ajándékként szolgálhatnak.
Valentin nap: Egyedi ajándéktárgyak, amelyeken a szerelmesek fotója vagy közös emlék látható egy szív formájú párnán kiválóak lehetnek Valentin napra.
Karácsony: Karácsonykor egyedi ajándéktárgyakat adni a családtagoknak, vagy barátoknak örömteli lehet. Egyedi hűtőmágnesek, fotóalbumok vagy karácsonyi díszek lehetnek még jó választás.
Esküvők: Esküvői ajándéktárgyak, mint például egyedi bögrék, kulcstartók vagy asztali dekorációk, kiváló ajándékötletek lehetnek a násznépnek, vagy az ifjú párnak.
Szülők, vagy nagyszülők évfordulója: Az évforduló alkalmából  egyedi ajándéktárgyak, mint például fotókkal ellátott pólók, vagy bögrék, kifejezhetik a szeretetet és a hálát.
Vállalati események és ünnepségek: Céges rendezvényekre, a munkatársak, üzletfelek megajándékozására, mellyel a rendezvényt olyan élménnyé lehet tenni, ami erősíti az üzleti kapcsolatokat és növeli a munkatársak elkötelezettségét. 

 

  • Kivételes alkalmakra

    Kínálatunkban ajándéktárgyak széles választékából válogathatsz.

  • Kiváló színminőségben

    Fényképeid olyan élénkek és élesek mint egy papírképen.

  • Izgalmas ötletek

    Olyan ajándéktárgyakat is készítünk, amelyek talán még sosem jutottak eszedbe.

Image
Bögrék

Egyedi, fényképes, feliratos bögrék többféle színben.

Áraink
Image

Pólók

Pólónyomtatás női és férfi szabású pólókra, többféle méretben.
Áraink
Image
Lakberendezés
Apróságok a lakásba: párnák, egérpadok, mágnesek.
Áraink
Image
És még sok más

Sokféle fényképes ajándék a babaruháról a kirakón át a kulcstartóig.

Áraink

Bögrék

A bögre olyan ajándék, amellyel nem lehet tévedni: praktikus, bárkinek adhatod és mindig elfér még egy belőle a polcon. Egy kedves üzenettel, találó grafikával vagy egyedi fényképpel pedig könnyen személyessé teheted.

Bögréink fehér színben, illetve fehér külsővel és piros, kék, zöld, rózsaszín  vagy sárga belsővel és füllel érhetők el. Mindegyik 3 dl űrtartalmú és mosogatógép-álló. Elkészítésük 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pólók

Tervezd meg a pólót, amit igazán szívesen hordanál. Egy saját tervezésű csapatpóló erősíti az összetartozás érzését, legyen az alkalom akár vállalti csapatépítés, akár legény- vagy leánybúcsú. Remek ajándék lehet bármilyen alkalomra, de meglepheted vele magadat is.

Pólóinkat karcsúsított női és unisex szabással, S/M/L (női) és S/M/L/XL/XXL (unisex) méretekben, fehér  színben  kérheted. Elkészítésük 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Ha kedvenc színes pólódra szeretnél képet, grafikát, szöveget, hozd el a pólót és elkésztjük arra. Figyelj rá, hogy a hozott póló anyaga lehetőleg pamut legyen. 

Image
Image
Image
Image
poló
poló

Lakberendezési apróságok

Lakásunkat azok az apróságok teszik otthonossá, amelyekhez személyes élmények, emlékek kötődnek. Így egy egyedi kispárnával, egérpaddal vagy hűtőmágnessel könnyen örömet szerezhetsz barátaidnak, családtagjaidnak.

Kínálatunkban kispárnát, egérpadot, fényképes hógömböt és hűtőmágnest találsz. Elkészítésük 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Image
Image
Image

Puzzle

Kiváló meglepetés lehet egy közös fotóból készített puzzle, melyet a megajándékozott baráttal, vagy családtaggal lehet kirakni.  Kínálatunkban A3, A4, A5 méretű kirakóból választhatsz, de ajánlatunkban kör és szív formájú is szerepel. 

Image
szív puzzle
puzzle

...és még sok más!

Babaholmi
Ajándék a legkisebbeknek: előkéből és bodyból nem lehet elég otthon, a szülők pedig örülni fognak ennek az apró figyelmességnek.

EGÉRALÁTÉT

Ha fényképes egéralátétet ajándékozol, nem csak egy egyedi tárgyat adsz, hanem a közös emlék a munkahelyen, irodában is mindig szem előtt lesz. 

Hógömb
Ebbe a hógömbbe te választhatod meg, milyen kép körül kavarogjanak a hópelyhek.

Szatyor

Legyen divatkiegészítő vagy csak a bevásárlás kelléke, a vászonszatyor a hétköznapok része. Számtalan minta létezik, de amit mi készítünk, az nem jön szembe sehol.