Vászonképek

Bármilyen helyiségbe is keresel elegáns, izgalmas, modern dekorációt, vászonképeinkben nem fogsz csalódni. Szeretnéd a saját fényképeidet ebben az stílusos formában viszontlátni? Ismerkedj meg kínálatunkkal, rendelj személyesen vagy online, ha pedig kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
 • Nappaliba, hálóba, folyósóra, irodába

  A vászonkép remek választás bármelyik helyiség dekorálására.
  Tudj meg többet >>

 • Kompozíció több panelből

  Egy kép felosztásával izgalmas összeállításokat készíthetsz.
  Többpaneles vászonképek >>

 • Festményszerű vászonképek

  Modern és klasszikus vonások találkozása festmény hatású vászonképeinken.
  Digitális fesmények >>

Miért válaszd a vászonképet?

A vászonkép remek példája annak, mennyivel többet tud nyújtani a digitális fényképkidolgozás technológiája az egyszerű papírképeknél. A vászonkép esetében a nyomat textilvászonra készül, amelyet fa keretre feszítenek ki. Az eredmény egy jó minőségű fénykép újszerű, izgalmas formában és felületen, amely kiváló dekorációs elem bármely lakásban.
Image
Elegáns

A vászonképben egy festmény textúrája és elegáns megjelenése találkozik a digitális fénykép modern, részletgazdag kinézetével. Akár egy, akár több panelből áll, biztosan feldobja az egész falat. Digitális festmény vászonkép készítésével festményszerű élmény is elérhető.

vászonkép
Könnyű
Vászonképeink anyaga textilvászon és 4 cm mélységű fa keret. Összeállítva még a nagyobb méretű képek is könnyen megemelhetők, így egyszerűen szállíthatók és felszerelhetők, nem terhelik meg a falat sem. Felszerelésükhöz csupán két akasztószegre van szükség.
Image
Keret nélküli
Kiemelkedik a falsíkból és önmagát hangsúlyozza: a vászonkép keret nélkül is megállja a helyét, önmagában is érdekes, dekoratív tárgy. Markáns eleme nem csupán egy fal elrendezésének, de egy egész helyiség berendezésének, hangulatának.
Image
Kombinálható

Ha egy kép túl kicsit vagy egyhangú lenne, érdemes vászonkép kompozíciót összeállítani vagy többpaneles vászonképet készíttetni. Ezek nagyobb falfelületet foglalnak el és újszerű hatást kölcsönöznek a képeknek. Elkészítésük pedig semmivel sem bonyolultabb, mint egy darab vászonképé.

Image
Díszíthető

Felirat, háttér, grafika: ezek mind rákerülhetnek egy vászonképre. Online szerkesztőfelületünkön számos betűtípus, sablon és matrica áll rendelkezésre a képek személyre szabásához, dekorálásához. Emellett több fényképből álló kollázs is könnyedén készíthető.

Image
Gyorsan elkészül

Online vagy személyesen is rendelhetsz vászonképet, a sztenderd méreteket pedig akár egy óra alatt elkészítjük. Megegyezés szerint egyedi méretekben is dolgozunk, ezek elkészítése egy-két munkanapot vesz igénybe.

Kiknek és hova ajánljuk a vászonképet?

Megannyi eseményt, élettörténetet meg lehet örökíteni egy szépen elkészített vászonképpel. Gondoljunk csak az esküvő legszebb pillanataira, a megszületett kisbaba mosolygós arcára, vagy szüleink kerek évszámos házassági évfordulójára. De az utazásaink alatt készített nagyszerű tájkép is adja magát, hogy a szobánk falát díszítse egy vászonkép formájában.
Szüleidnek, nagyszüleidnek nappaliba, hálószobába

A vászonkép egy majdhogynem teljesen univerzális ajándék. Kiváló választás barátaid és családtagjaid számára egyaránt. Otthonuk számos részén elhelyezhetik. Legyél mindig velük otthon is egy kép formájában!

Friss házaspárnak az új lakásukba

A házasság egy nagy vízválasztó az ember életében. Nem is feltétlenül kell új lakás ehhez az új élethez. A friss házaspárok szívesen alakítják át otthonukat, vesznek új dolgokat a lakásba mintegy megkoronázván új közös jövőjűket. Egy szép vászonkép nagyszerűen passzol ehhez az új jövőhöz.
Párodnak a hálószobátokba

Egy szuper kép egy közös nyaralásról, vagy akár rólad, akár őróla, vagy akár a kis házi kedvencetekről. Mindig meleg érzésekkel gondol rád a párod, ha ezt a képet meglátja a hálóban.

Munkatársadnak irodába
Karácsonyi ajándékozás, búcsú ajándék, vagy egyszerű születésnapi, névnapi ajándéknak is tökéletes választás a vászonkép munkatársad számára. A kép kiváló dísze lehet az irodájának, de akár otthonának is.
Főnöködnek iroda folyosóra
Egy jó vászonkép remekül fel tudja dobni az unalmas munkahelyi folyosókat. Abban biztos lehetsz, hogy ezzel nem csak főnöködnek, de még a többi munkatársadnak is örömet szerzel.

Vászonkép több panelből

Oszd fel képeidet panelekre és készíts izgalmas összeállításokat! Az egyes panelek között keletkező rács újrarendezi a kép szerkezetét és hangsúlyozza a kompozíciót. Kitűnő választás geometrikus témájú képekhez, vagy épp ellenkezőleg, tájképekhez, természetfotókhoz.
Image
Image

Digitális festmény

Fényképeid akár festményszerűen is megjelenthetnek a vásznon: digitálisan alakítjuk át őket, majd ebből készítünk vászonképet. Ötletes megoldás portrékhoz, családi fotókhoz, csendéletekhez.
A szerkesztéshez kérd kollégáink segítségét!

ImageImage