Üdvözlőlapok

Apróság csupán, de egy egyedi, fénykéses üdvözlőlap olyan személyes ajándék, amely mindig örömet okoz. Kombináld legjobb képeidet a Képműves ünnepi, alkalomhoz illő sablonjaival és lepd meg szeretteidet. Több mint 1000 stílus közül válogathatsz!

Ismerd meg üdvözlőlapjainkat!

Image
Egyoldalas üdvözlőlap

Egyszerű, gyorsan elkészíthető üdvözlőlap, melynek egyik oldalára a fényképed kerül a kiválasztott stílussal (kerettel) és üzenettel együtt, a másik oldal pedig üresen marad.

Egyoldalas üdvözlőlapjainkat egyenként is kérheted és helyben átveheted.

Image

Kétoldalas üdvözlőlap, meghívó

Ennek a kártyatípusnak mindkét oldala nyomtatott és szerkeszthető: az előlapra fénykép, a hátlapra szöveg kerül. Használhatod akár meghívóként is egy fontos alkalomra.

Postai képeslap

A digitális üzenetek korában különösen nagy öröm a hagyományos, postai úton küldött, személyes üzenetet kapni. Egy egyedi képeslap pedig még izgalmasabbá teszi az élményt.

Kétoldalas üdvözlőlapjainkat és postai képeslapjainkat 10 darabos csomagban rendelheted meg, és 3 munkanapon belül veheted át.

Image

Hajtott üdvözlőlap

Klasszikus üdvözlőlap formátum:  az előlapra fénykép és a kiválasztott stílus (keret) kerül, belső oldalara pedig egyedileg szerkeszthető üzenet helyezhető el. Használhatod akár meghívóként is egy fontos alkalomra.

Hajtott üdvözlőlapjainkat 10 darabos csomagban rendelheted meg, és 3 munkanapon belül veheted át.