Fényképes naptárak

Egy naptárnak minden háztartásban, irodában kitüntetett helye van, hiszen minden nap rápillantunk, használjuk. Miért ne lehetne egyben dekoratív is? Naptársablonjainkkal könnyen és gyorsan készíthetsz asztali vagy falinaptárat magadnak vagy szeretteidnek.
  • Praktikus és szép

    Naptárra mindig szükség van, egyben pedig dekorációs elem is.

  • Egyedi és személyes

    Használd fel naptáradhoz saját fényképeidet, így egy nyaralás, parti vagy családi esemény emlékei egész évben elkísérnek.

  • Kiváló ajándék

    A legtöbb naptárat karácsonykor készítjük, nem véletlenül: egy egyedi naptár nem csak időszerű ajándék, de az ünnepek után is örömet okoz felfedezni a soron következő hónap fényképét.

Lapozható naptárak

Lapozható naptáraink 12 lapból és egy fedlapból állnak, így 13 oldalt tudsz megtölteni fényképekkel.
Image
Asztali naptár
Épp megfelelő méretű ahhoz, hogy ne legyen útban, de mindig kéznél van, amikor fel szeretnél jegyezni valamit. Ha szívmelengető képeket válogatsz, valaki mindig mosolyogni fog rád, amikor dolgozol.
Image
Fali naptár
Dekoráció és használati tárgy egyben: ezekkel naptárainkkal minden hónapban egy másik kedvenc fényképed kerül a faladra. Attól függően, hogy a spirálkötés felül vagy középen helyezkedik-e el, a fényképek vagy egy lapra kerülnek a naptárral, vagy saját oldalt kapnak, így még hangsúlyosabbak.

Egyoldalas naptárak

Egyoldalas naptárainkon az egész évet egy pillantás alatt átláthatod. Könnyen megtervezheted az egész esztendőt, előre bejelölheted a fontos dátumokat, választott fényképed pedig lakásod, irodád dísze lesz.
Image
Egyoldalas naptár
Egyoldalas napáraink két méretben érhetőek el: a kisebb (20×25 cm) könnyen elfér egy határidőnaplóban, így mindig magadnál tarthatod, a nagyobb (30×45 cm) pedig remekül mutat az asztalodon vagy faladon, akár keretben is.