Fényképborítós fotókönyvek

Fényképborítós fotókönyveinknek minden oldalára és a borítóra is saját fényképek kerülnek. Kiváló minőségben, professzionális gépeken nyomtatjuk és kézzel kötjük őket, így az eredmény egy gyönyörű, egyedi könyv. Akár 100 oldalt is tartalmazhat, így tökéletes választás azoknak, akik sok képből szeretnének fotókönyvet készíttetni. A nyomdai eljárások miatt elkészítése 3-4 munkanapot vesz igénybe.

fotokönyv
Szerkesztési szolgáltatás
Egy fotókönyv megszerkesztése nagy munka. Ha nincs nincs rá időd, vagy szeretnéd profikra bízni az összeállítást, szívesen elvállaljuk fotókönyved elkészítését.
Tovább
  • Szerkeszthető borító

    Az első és hátsó borítón is elhelyezhetsz fényképet.

  • Egyedi belső oldalak

    A belső oldalakat szabadon alakíthatod ki fényképeidből. De számos előre elkészített sablont, automatikus beállítást is alkalmazhatsz.

  • Nyomdai minőségben

    Könyveink nyomdai eljárással készülnek és egyedi, kézi kötéssel látjuk el őket.

Ismerd meg fényképborítós fotókönyveinket!

Image

Kicsi
(A5 fekvő)

A kisméretű fotókönyv praktikusan összefoglalhat egy témát, melyhez 20-30 jó kép készült, például egy nyaralást, partit vagy kirándulást.
Áraink
Image

Négyzetes
(21×21 cm, 29×29 cm)

Sajátos arányai miatt a négyzetes fotókönyv minden oldala újszerű keretet ad fényképeidnek. A kisebb formátumot kisebb események dokumentálásához ajánljuk, míg a nagyot fontos ünnepségek, esküvők képeinek megőrzéséhez, de akár művészeti projektekhez is.
Áraink
Image

Nagy
(A4 álló/fekvő)

Nagy formátum a nagyívű történetekhez: ez a fotókönyv remek választás egy hosszabb időszak megörökítéséhez, legyen az iskolában vagy munkahelyen eltöltött idő, a megismerkedéstől az esküvőig vezető út, élet- vagy családtörténet.
Áraink
Image

Vendégkönyv
(21×21 cm)

Ez az üres lapokkal megtöltött, egyedi borítós, keménykötésű könyv remek vendégkönyv lehet eseményeken, de akár jegyzetfüzetnek is használható.
Áraink
Image

Méltó hely legjobb fényképeidnek

Fényképborítós fotókönyveink szabad teret biztosítanak a kreativitásodnak a szerkesztésben, így könyved olyan lehet, amilyennek elképzelted. Készítsd magadnak vagy ajándékba, a kitüntetett helye lesz majd a könyvespolcon, és még hosszú évekkel később is élvezettel fogják lapozgatni.