Egyedi és szabványos képkeretek

Kép és kerete összetartoznak. Ha fényképed a falra vagy az asztalodra kerül majd, válassz egy hozzá illő keretet is! Nálunk a kereteknek saját egyénisége van: megidézik egy-egy távoli város hangulatát és elviszik otthonodba. Engedd meg, hogy bemutatkozzanak.
Egyedi méretű képkeretezés
Képkeret katalógus
Itt eléred lapozható képkeret katalógusunkat, ami megmutatja az üzletünkben kapható, vagy rendelhető széles keret választékunkat.
  • Stílusok széles választéka

    Vintage vagy modern, elegáns vagy játékos: találd meg helyiség stílusához illő keretet!

  • Keretek többféle színben

    Minden keretünk elérhető különböző színekben vagy színkombinációkban.

  • Online is megvásárolható

    Kereteinket megtalálod webshopunkban.

Szabványos képkeretek

Nálunk a kereteknek saját egyénisége van: megidézik egy-egy távoli város hangulatát és elviszik otthonodba. Engedd meg, hogy bemutatkozzanak.  Húzd rá az egeret a kiválasztott tipusra! 

Minden keretcsalád számos méretet és színt tartalmaz, melyeket  webshopunkban találsz meg. 

 

Prága,  a városok királynője

Számtalan értéke mellett Prága a sör városa is. A középbarna, sötétbarna és beige fa képkeretek, fotókeretek leginkább ennek a tápláló, frissítő italnak köszönhetik családnevüket. Remek ajándék főleg férfiaknak, nem csak színük, hanem formájuk okán is: elegáns, letisztult vonalvezetés, puritán, de színvonalas ráma a belevaló fotónak.

Tovább a webshopra

Boston a tradíciók öble!

Patinás arany, ódon ezüst képkereteinkkel végre megadhatja festményének, vászonképének, kedvenc fotójának azt a hangulatot, melyet annyira keresett. Lágy piros, karakteres fekete és ragyogó fehér ráma – Bostont idézi, mely vitathatatlan történelmi múltjával, és gazdag jelenével klasszikus, és modern igényeknek is megfelel, akár ez a fotókeret-csapat.

Tovább a webshopra

Brüsszel, a sokszínű, izgalmas

Nem véletlenül kapta ezt a fantázianevet a képkeret-család, hiszen dúskálhatunk a foglalatokban. Piros, fekete, kék, wenge, zöld ráma – keresse meg az igazán hozzáillő szegélyt a keretezni kívánt fotóhoz, képhez, kézimunkához! Figyelje a színek játékát, hiszen az igazán jól megválasztott képkeret méltó korona!

Tovább a webshopra

Barcelona, a közösségi

Több nemzetközi eseménynek adott otthont, ezért aranyérem illeti – erre alapozva készítettük Barcelona elnevezéssel fa képkereteinket. Sok aranyszínt használtunk, patinával kiemelve az összhatást, hogy a közrefogott kép, fotó mindenkit elkápráztasson. Akár jelenkori, akár múltbéli emlékeknek ad otthont a ráma, nem okoz csalódást.

Tovább a webshopra

Nairobi, a szerethetően titokzatos

Meleg földszíneit és az itt termelt kávé csodás aromáját idézzük Nairobi kereteinkkel. A középbarna, világosbarna, sötétbarna ráma oda irányítja a figyelmet, ahova való: személyes, vidám, komoly, megható pillanatainkat őrző fotóinkra. A fehér képkeret igazi figyelemfelhívó – tündöklésével kiemeli a közrefogott témát.

Tovább a webshopra

Párizs, a befolyásos

Párizs az entellektüelek városa. Elegáns-komoly arany-fehér fa képkereteink, és selymesbarna-arany fa fotókereteink a város rangos szerepét, illetve hívogató, közvetlen vendégszeretetét képviselik formájukkal, színeikkel, anyagukkal. Nem csak utazásaink mementójaként válnak be, hanem szeretteink fényképei, rajzok, és egyéb fotóink méltó keretei lesznek.

Tovább a webshopra

Róma az örök

Arany, ezüstös, márványos képkeretünk, akár az olívaolajba mártott friss cipó. Beleharapni nem ajánlott, viszont meghitten fogadja a belé helyezett fotót, képet – éppen úgy, mint Róma az odalátogatót. A sötétbarna fa keret akár a sűrű, olvasztott olasz csokoládé – édes, hívogatja a szívünknek kedves személy, állat, tájkép, tárgy fotóját, képét.

Tovább a webshopra

Andorra, a büszke

A képkeretek Andorra méltóságteljes hegyeinek visszafogott, natúr színeivel fogják közre kedvenc fotóinkat. A fehér fotókeret – akár a hóval fedett, érintetlen csúcsok… Szinte érezzük a tűlevelek fanyar illatát a fenyőszínűrámát látva. A mahagóni, wenge, cseresznyeképkeret melegen öleli a benne ékeskedő fotót, képet, melyre mindig szeretettel csodálkozunk rá.

Tovább a webshopra

Bécs képkeret

Bécs, a zene városa.
Markáns hatást ér el a dió képkerettel – akár egy opera drámai csúcspontja – csupa mély basszus! A fehér keret a tiszta, csilingelő szoprán, a cseresznye ráma a selymes bariton, a fenyő fotókeret a kellemes alt. Komponálja meg otthonának zeneművét Bécs ihlette képkereteink, és saját fotói, vászonképei, kézimunkái, festményei segítségével.

Tovább a webshopra