Fényképes ajándéktárgyak

Ajándékot keresel? A digitális fotókidolgozás segítségével a leghétköznapibb tárgyak is személyre szóló, kedves, megható vagy éppen szellemes ajándékká válhatnak. Kínálatunkban találsz bögréket és pólókat, párnákat és iskolaszereket, de egérpadot, puzzle-t és babaelőkét is, így biztosan ki tudod választani a megfelelőt annak, akit meg szeretnél lepni.
  • Bármilyen alkalomra

    Kínálatunkban ajándéktárgyak széles választékából válogathatsz.

  • Kiváló színminőségben

    Fényképeid olyan élénkek és élesek mint egy papírképen.

  • Izgalmas ötletek

    Olyan ajándéktárgyakat is készítünk, amelyek talán még sosem jutottak eszedbe.

Image
Bögrék

Egyedi, fényképes, feliratos bögrék többféle színben.

Áraink
Image

Pólók

Pólónyomtatás női és férfi szabású pólókra, többféle méretben.
Áraink
Image
Lakberendezés
Apróságok a lakásba: párnák, egérpadok, mágnesek.
Áraink
Image
És még sok más
Sokféle fényképes ajándék a babaruháról a tolltartón át a kulacsig.
Áraink

Bögrék

A bögre olyan ajándék, amellyel nem lehet tévedni: praktikus, bárkinek adhatod és mindig elfér még egy belőle a polcon. Egy kedves üzenettel, találó grafikával vagy egyedi fényképpel pedig könnyen személyessé teheted.

Bögréink fehér színben, illetve fehér külsővel és piros, kék, zöld, rózsaszín  vagy sárga belsővel és füllel érhetők el. Mindegyik 3 dl űrtartalmú és mosogatógép-álló. Elkészítésük 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Image
Image
Image
Image

Pólók

Tervezd meg a pólót, amit igazán szívesen hordanál. Egy saját tervezésű csapatpóló erősíti az összetartozás érzését, legyen az alkalom akár vállalti csapatépítés, akár legény- vagy leánybúcsú. Remek ajándék lehet bármilyen alkalomra, de meglepheted vele magadat is.
Pólóinkat női és férfi szabással, S/M/L (női) és S/M/L/XL/XXL (férfi) méretekben, változatos színekben kérheted. Elkészítésük 3-4 munkanapot vesz igénybe.
Image
Image
Image
Image

Lakberendezési apróságok

Lakásunkat azok az apróságok teszik otthonossá, amelyekhez személyes élmények, emlékek kötődnek. Így egy egyedi kispárnával, egérpaddal vagy hűtőmágnessel könnyen örömet szerezhetsz barátaidnak, családtagjaidnak.

Kínálatunkban kispárnát, egérpadot, fényképes hógömböt és hűtőmágnest találsz. Elkészítésük 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Image
Image
Image
Image

...és még sok más!

Babaholmi
Ajándék a legkisebbeknek: előkéből és bodyból nem lehet elég otthon, a szülők pedig örülni fognak ennek az apró figyelmességnek.

Puzzle

Ha fényképes puzzle-t ajándékozol, nem csak egy egyedi tárgyat adsz, hanem a közös összerakás élményét, a felfedezés izgalmát is.
Hógömb
Ebbe a hógömbbe te választhatod meg, milyen kép körül kavarogjanak a hópelyhek.

Szatyor

Legyen divatkiegészítő vagy csak a bevásárlás kelléke, a vászonszatyor a hétköznapok része. Számtalan minta létezik, de amit mi készítünk, az nem jön szembe sehol.

Kulacs

Remek meglepetés lehet nem csak a sport vagy a kirándulás kedvelőinek, hanem bárkinek, aki sokat jár-kel, hiszen a saját kulacs ma már fontos eleme a mindennapoknak.
Tornazsák
A tornazsák nem csak az iskolások felszerelése, hanem divatos kiegészítő is. Itt az alkalom, hogy egyedit tervezz belőle.
Tolltartó
Tolltartóinkat elsősorban iskolásoknak ajánljuk. Nem csak fényképeket, feliratokat tudunk rájuk nyomtatni, hanem rajzokat is, így a gyerekek magunk is megtervezhetik őket.

Kötény

Egyedi konyhai vagy pincér kötény a főzés szerelmeseinek.