Emlék az egész osztálynak


Ballagási ajándékot keresel az osztályfőnöködnek, vagy  tanáraidnak? Ajándékozd meg az egész osztályt olyasmivel, ami mindig segít majd felidézni az együtt töltött éveket!

Ballagási csomagunkban egy (vagy több) kiváló kivitelezésű, kemény kötésű fotókönyvet találsz, amelyhez megegyező tartalommal, de puha kötésű fotófüzeteket kínálunk, 10 darab felett kedvezményes áron.


Emlék az egész osztálynak

Fotókönyvcsomagot rendelek

Ballagási ajándékot keresel az osztályfőnöknek vagy a az egyik tanárnak? Ajándékozd meg az egész osztályt olyasmivel, ami mindig segít majd felidézni az együtt töltött éveket!

Ballagási csomagunkban egy (vagy több) kiváló kivitelezésű, kemény kötésű fotókönyvet találsz, amelyhez megegyező a tartalommal, ugyanolyan jó minőségű, de puha kötésű fotófüzeteket kínálunk, 10 darab felett kedvezményes áron.

Ballagási csomag kedvezménnyel

Rendelj fotókönyvet az osztályfőnöknek és fotófüzeteket az osztálytársaknak, és a füzetek árából 10 darab felett kedvezményt adunk!
ballagás
1 fotókönyv az osztályfőnöknek

1 db, 21×21 cm-es, 24 oldalas fotókönyv:
8 900,–/db

10+ fotófüzet az osztálytársaknak

1 db, 20×20 cm-es, 24 oldalas fotófüzet: 6490.–
10 db felett: 5990.–/db
20 db felett: 5490.–/db


Így készítsd el...


 • 1. Gyűjts és válogass képeket

  Gyűjtsétek össze az együtt töltött idő legjobb fényképeit! Kérd az osztálytársakat, tanárokat, szülőket, hogy küldjék el neked fotóikat, és készítsd el a válogatást, amiben mindenki szerepel. A fotókönyvbe (elrendezéstől függően) kb. 30-90 fénykép fér.

 • 2. Kezdd meg a szerkesztést

  Látogass el a Képműves online rendelőfelületére és válaszd a 21×21 cm-es fényképborítós fotókönyv opciót. Az itt elkészített anyagból fognak készülni a fotófüzetek is, így tartalmukban tökéletesen megegyeznek majd a könyvvel.

  FONTOS! Megrendeléskor 1 darab könyvet rendelj, és a MEGJEGYZÉSEK rovatban add meg, hány fotókönyvet és hány fotófüzetet szeretnél rendelni, például így: "Ballagási csomag: könyvek száma: X, fotófüzetek száma: Y."

 • 3. Szerkeszd meg a könyved

  A rendszer  ezután végigvezet a képfeltöltés és a szerkesztés lépésein. Bár fotókönyvből hosszabbat is tudunk készíteni, a fotófüzet maximális oldalszáma 24 oldal, így ezt lehetőleg ne lépd át. Figyelj arra, hogy a belső oldalakat és a borítót egymást követő, külön lépésekben lehet megszerkeszteni.

  TIPP A szerkesztés néhány órát is igénybe vehet. Ha szeretnéd elmenteni a munkád és később folytatni, hozz létre felhasználói fiókot! A fiókot akár meg is oszthatod társaiddal, így a fotókönyvet együtt is szerkeszthetitek.

 • 4. Add le a rendelést

  Ha elégedett vagy a munkáddal, add le a rendelést! A rendszer csak a fotókönyv árát fogja mutatni, a fotófüzetekét nem! Ezért mindenképpen válaszd az átvételkor való fizetést, amikor a valós összeget fogjuk számlázni. Akár házhozszállítást is kérhetsz.

 • Készen is vagy

  Mielőtt elkezdenénk a gyártást, leellőrízzünk, hogy a szerkesztés folyamán minden jól sikerült-e, a biztonság kedvéért leegyeztetjünk a pontos mennyiségeket. A megrendelt fotókönyv és fotófüzetek 3-5 munkanap alatt készülnek el. Átveheted az üzletünkben, vagy kérhetsz házhozszállítást is.

...és így fog kinézni!

Image
(Klikkelj a könyv jobb alsó sarkára, így tudsz lapozni. Ez egy rövidebb, 10 oldalas bemutató könyv, aminek a háttérsablonjai szabadon választhatók. A valós megszerkesztett könyv minimum 24 oldalas.)
Alkalomhoz illő háttér
A képek hátterébe válassz iskola vagy ballagás témát a szerkesztőfelületen! Ha ezek nem nyerik el a tetszésedet, még több mint 100 téma áll rendelkezésedre.
izgalmas képelredezések
Variáld az egy oldalra kerülő fényképek számát és méretét a "Legyen változatos!" funkcióval, hogy dinamikus könyvet kapj!
Sok hely a jegyzeteknek
Jegyezd fel az emlékezetes eseményeket vagy a legjobb aranyköpéseket! Az előre kijelölt szöveghelyek mellett tetszés szerint szúrhatsz be feliratokat és szövegeket.
Egyedi, szerkeszthető borító
A legjobb fényképnek a borítón a helye! Ha szeretnél, ide is szabadon beszúrhatsz címet, feliratot. A borító egységes lesz a kemény kötésű fotókönyvön és a puha kötésű füzeteken.

Elakadtál? Segítünk!

+36 70 409 2049

telefon

Képműves Fotószaküzlet

Facebook Messenger

További ballagási ajánlataink

ballagás
BÖGRE
Érdekel

Tökéletes választás a kávézás, teázás szerelmeseinek. Fényképpel, rajzokkal tetszőleges felirattal is díszítheted. Választhatsz fehér és színes belsejű bögrét is.  Rendelést követően másnapra elkészül.

ballagás
PUZZLE
Érdekel

Ha fényképes puzzle-t ajándékozol, nem csak egy egyedi tárgyat adsz, hanem a közös összerakás élményét, a felfedezés izgalmát is. A5 - A4 - A3, de akár szív formájú kirakót is rendelhetsz, aminek az elkészítése 1 munkanap. 

ballagás
FÉNYKÉPEK - KOLLÁZSOK
Érdekel
Ha végleg kifutottál az időből, vagy csak egy csoportképpel, esetleg néhány fényképből álló kollázzsal szeretnéd megörökíteni a diákéveket, akkor válaszd széles fénykép és kollázs kollekciónkat.